Mapa del llocSelector d'Idioma EspañolValenciàEnglishDeutsch
www.catedraldevalencia.es
Catedral de València
Voste es troba en: Inici / El Sant Calze de la Cena del Senyor / La Confraria

La Confraria del Sant Calze

Estendard de la Confraria del Sant Calze

L'Arquebisbe En Marcelí Olaechea i Loizaga va promoure, junt amb el Capítol Metropolità de València, esta insigne associació pública de fidels, erigida canònicament en la Catedral de València, essent els estatuts aprovats ad experimentum el 25 de març de 1952, i amb caràcter definitiu, per part del Prelat, el 25 de novembre de 1955.

prema ací per a ampliar la imatge

Va ser el seu primer president En Lluïs B. Lluch Garín i primer canonge zelador del culte del Sant Calze i assistent eclesiàstic de la Confraria el M. I. Sr. En Benjamí Civera Miralles. La finalitat de l'associació és fomentar el culte i la devoció del Sant Calze, havent promogut obres en la capella i la difusió del coneixement d'aquell mitjançant conferències, articles i la publicació de llibres.

pulse aquí para ampliar la imagenTé la seua seu en la Catedral i patrocina i organitza la “Festa anual del Sant Calze” l'últim dijous d'octubre i els “Dijous del Sant Calze”, excepte el primer, reservat a la Reial Germandat, en els que s'acull a pelegrinatges de parròquies, entitats cíviques i associacions de fidels.

tornar dalt imprimir
2007 - 2024 © Capítol Metropolità de ValènciaPolitica de privacidadAviso LegalPolítica de CookiesDisseny: Eurisco.es